Energetikai Szakreferens

2016. december 21.-től, a nagy energiafelhasználású vállalkozások számára kötelező független, szakképzettséggel rendelkező, regisztrált energetikai szakreferenst alkalmazniuk!

A hatályba lépett 122/2015. (V.26.) Korm. Rendelet alapján az Ön cége is érintett, ha energiafelhasználásának átlaga a tárgyévet megelőző 3 évben meghaladja a 400 000 kWh villamos energiát,  100 000 m3 földgázt, vagy 3 400 GJ hőmennyiséget.
Amennyiben vállalkozásának energia számlája meghaladja a havi 1.000.000 Ft-ot, akkor cége biztosan kötelezve van energetikai szakreferens megbízására.

A szakreferensi munka elvégzése regisztrációhoz kötött, mely regisztrált energetikai auditorok számára automatikusan megtörténik. Társaságunk munkatársai rendelkeznek a szükséges szakképzettséggel és regisztrációval.

A szakreferens segíti a vállalkozást az energia hatékony felhasználásában, jelentéseket készít a törvény előírásai alapján.

Az együttműködés által cége nem csak a törvényeknek fog megfelelni, hanem lépéseket tesz a környezetbarát és egyben költséghatékony működés felé.

Amennyiben a közmű számlák közül bármelyik megközelíti a fentiekben említett 1 MFt-os összeget, de nem biztos abban, hogy vállalkozása vonatkozásában a törvényi kötelezettség fenn áll, keressen bennünket, és díjmenetesen elvégezzük az energiahatékonysági törvény rendelkezései szerinti számítást, az energia felhasználásának vonatkozásában.

Vállalkozásuk biztonsága érdekében arra bíztatjuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk, és ismerje meg teljes körű energetikai szakreferensi szolgáltatásunkat.